Altres activitats

Curs d’Estiu. Métodos de investigación en Demografía Histórica para el tratamiento de datos censales y parroquiales

Organitza: Asociación de Demografía Histórica-ADEH; Centre d’Estudis Demogràfics

Lloc: Barcelona

Tot el dia

Matrícula oberta fins el 2 de juny!!!

Ja us podeu matricular a la 2ª edició del Curs d’Estiu “Métodos de investigación en Demografía Histórica para el tratamiento de datos censales y parroquiales”, organitzat per l’Asociación de Demografía Histórica-ADEH i el Centre d’Estudis Demogràfics. El Curs es realitzarà a Barcelona, del 2 a l’11 de juliol de 2018.

El Curs es divideix en 5 mòduls (Construcción de bases de datos; Análisis Demográfico; Regresión logística; Series temporales; i Event History Análisi), impartits per professors del CED -Amand Blanes, Daniel Devolder, Pau Miret, Joana M. Pujadas Mora i Joaquín Recaño- i 4 conferències a càrrec d’experts internacionals en demografia -Anna Cabré (CED/UAB), Albert Esteve (CED), Kees Mandemakers (International Institute of Social History; Historical Sample of the Netherlands, Països Baixos), i Isabelle Séguy (Institute National d’Études Démographiques, França).

El Curs també contempla una visita guiada a l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, a càrrec de la seva Directora, M. Luz Retuerta.

Per a més informació sobre el Curs i les inscripcions, vegis el següent enllaç