Back

Inés Brancós Coll

ORCID 0000-0002-3344-3719 Research Project Management and Dissemination

Educational qualifications: Ph.D in Demography (Universitat Autònoma de Barcelona)
Research Theme/s: International migrations

Doctora en Demografia (2008) i llicenciada en Geografia per la UAB (1992); Diplomada en Professorat d’EGBCiències Humanes per l’Escola Universitària de Professorat d’EGB de Girona (1989); Postgrau enMètodes i Tècniques per a l’Estudi de la Població del CED (1994) i especialitzada en Tècniques Qualitatives d’Investigació Social de l’Institut d’Estudis Metropolitans de Barcelona (1994) i deTècnica en Gestió de Projectes Europeus d’R+D de l’AGAUR (2009). Ha fet estades a la seu de l’Instituto Interamericano del Niño a Montevideo (Uruguai) i al Centre de Droit de la Famille de Lió (França).

Treballa en el CED des de l’any 1994, a on ha col·laborat en projectes i ha realitzat aportacions a congressos i en publicacions en l’àmbit de les adopcions internacional, les migracions i la població de Catalunya. Des de 2009, és la responsable tècnica de gestió de projectes i de difusió del CED i membre del Consell de Redacció de Papers de Demografia. Ha intervingut en l’organització de diversos seminaris internacionals i en la coordinació de publicacions.

En la vessant de la recerca, forma part del Grup de Recerca Consolidat en Demografia i Famílies-DEMFAMS i participa en el projecte I+D+I, dirigit pel Dr. Daniel Devolder, Datos e indicadores para mejorar la estimación de la fecundidad del momento. Les seves línies d’interès són: adopció nacional i internacional, infància i joventut, família, esterilitat i fecunditat, mobilitat i migracions internacionals.

2011