Seminaris

Barcelona Summer School of Demography

Organitza: Centre d’Estudis Demogràfics

Lloc: Centre d’Estudis Demogràfics

Tot el dia

El Centre d’Estudis Demogràfics organitza, del 18 de juny al 27 de juliol de 2018, la 2a edició de la Barcelona Summer School of Demography.
Enguany, el curs es divideix en sis mòduls que engloben els aspectes més rellevants del programa R: anàlisi estadística i demogràfica; visualització de dades; i anàlisi espacial.

Els 15 participants, escollits a partir d’un procés de valoració competitiva, poden optar per:
1) realitzar el curs complet
2) fer els mòduls corresponents a “Estadístiques i demografia”
3) cursar els mòduls de “Visualització de dades”

Els professors de la BSSD són: Francisco Villavicencio, Marie-Pier Bergeron-Boucher i Jonas Schöley de la University of Southern Denmark (Odense, Dinamarca); Tim Riffe de l’Institute for Demographic Research-MPIDR, (Rostock, Alemanya); i Juan Galeano del Centre d’Estudis Demogràfics.

La 2a edició de la Barcelona Summer School of Demography-BSSD ha comptat amb 16 alumnes (de 13 nacionalits diferents), la majoria procedents d’institucions americanes (McGill University a Mont-real; University of Colorado Denver; Universidad Nacional Autónoma de México; Universidad de Costa Rica) o de la resta d’Europa (London School of Economics and Political Science; Institut de Démographie et Socioéconomie de la Université de Genève; Institut d’Etudes Politiques – SciencesPo de París; Max Planck Institute for Social Anthropology a Halle; Université Catholique de Louvain; Université Libre de Bruxelles; University of Southern Denmark d’Odense; Università di Roma “La Sapienza”). Completaren la llista tres alumnes provinents de la Universitat Autònoma de Barcelona, de l’Institute Barcelona d’Estudis Internacionals (adscrit també a la University of Manchester) i de la Universidad Nacional de Educación a Distancia-UNED.